don't know why

vet inte varför men har helt lagt ner min favoritserie greys' anatomy. var ju nästan lite besatt där ett tag. kan bara berätta att jag nu, med lite hjälp, fått hem de två senaste säsongerna och är back on track! har jobbat natt och har precis gått upp...känner att dagen endast kommer bestå av flingor med mjölk och grey's. jobbar natt inatt också och vi har använt upp mängden internet vi betalar för den här månaden (också) så kommer väl antagligen kolla på grey's hela natten också. jahoooo grey's grey's grey's!
konstig bild på grey's-gänget. vad gör ett helt gäng läkare, som typ alla är landets bästa på olika saker, ute på ett havrefält när det snart ska bli regn? what what ?

friendz


tilde är min vän, vi hade rolig förfest för oss själva och saade i lördags. sen gick vi ut och dansade, drack öl, hängde med vår gamle vän emil och hade roligt på slakthuset. 





smulan är min vän. vi jobbar natt (eller jag jobbar, han håller mig sällskap), han heter smulan trots att han är en kille, han kurrar, jag tittar på web-tv för att fördriva tiden, vi web camar. ja, jag sitter i en rullstol och ja, jag har snott en sjal från hatthyllan och svept in mig för att jag frös.



saadefest

jag och tilde handlade godis nere på ica brommaplan inför semifinalen i eurovision, fick veta av kassörskan att eric saade och molly sandén brukar handla där! (kassörskan kallade de bara vid förnamn och la till innan vi gick att "han är väldigt trevlig faktiskt", som att de va asbra polare). jag och tilde hade nu tänkt bli asbra polare med "eric och molly", vi handlar ju faktiskt på samma affär. på lördag är det saadefest och utgång förhoppningsvis, vi är pepp! saade saade!

eller jag menade: eric! eric! måste ju börja kalla varandra vid förnamn nu när vi handlar på samma affär och allt.






nattblogg

jobbar natt. har två vänner; svart äckligt kaffe och en snickers. men ny upptäckt allesammans! jamie oliver har ett nytt program som man kan kolla på på tv4play. score!

<3

mötte min gamla kärlek på ica, den fick följa med hem....

fanta lemon!! (eller limón som jag säger eftersom jag smakade den i spanien första gången). älskar gamla kärlekar som bara kostar 11 kr.

det ljuva livet



åka bil och lyssna på håkan, bäst hittils. ikväll blir det yl i månens sken med massa gamla vargar från söb. är back in falun.


RSS 2.0