weekend

man vägrar verkligen inse att det fortfarande är rätt kallt och envisas med att klä sig dåligt. förutom det är allt bra! har hunnit med massor vår första helg. middag och utgång i fredags, som visserligen aldrig blev nån utgång riktigt men väldigt trevligt, släktmiddag i lördags och big brother live igårkväll!

vi har också invigt den lokala pizzerian "pizzeria tunnan", pizzan fick klart godkänt!



lite julstämning på pizzera tunnan



inside the studio...





litte suddigt...äpplet fick tilde av nicky sthlms kompis som vi satt bredvid. mkt coolt...


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hi Bee bee!



Hoppas att ni har det awesome i storstan och att ni trivs bra i lägenheten.

Vi saknar dig som en tok och hoppas att vi ses snart <3 skulle bli överlyckliga om du tog en weekend i london och kom och bodde med oss, hihi :)



Har en kompis här från london som åker till sthlm i slutet av april i tre dagar. lovade att henne att kolla med er om det skulle kunna gå och ordna så att hon kan bo med er om det finns plats? Hon heter bec och är en jättetrevlig tjej från australien. Vi berättade att vi har två jättesnälla och sociala tjejkompisar som bor i sthlm. hon åker själv, så om ni inte har något viktigt för er så kanske jag kan få ge henne ditt nummer iaf, så kanske ni kan gå ut tillsammans en kväll eller nåt? känn ingen press, men om det är ok för dig så ger jag henne ditt nummer?



Vi måste stämma en görschen träff snart!! du är i sthlm, vi i london, ida och ylva i trysil och klara ska väl ut och resa, så jag är livrädd att det kommer ta år innan vi kan ses allihopa samtidigt igen! Får starta ett event på facebook eller nåt där vi kan diskutera när vi kan ses i hemstaden :) typ ha filmkväll och gå ut på gamla slittan en helg eller nåt.



Ta hand om dig och fortsätt uppdatera bloggen! kram kram från Double Frenchy och CC East! <3

2011-04-04 @ 01:13:38
URL: http://ckk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0