nattblogg

vaken natt 2. hittils går det alldeles utmärkt!
idag va det tydligen mösspåtagning här för massa studenter, såg ett helt gäng på brommaplan och blev sjukt nostalgisk och avis. liten bildbomb från min student förra året: 














jag klara't!

jag klarade den vakna natten superbt enligt mig själv! är redo för ännu en jobbnatt ikväll. dagen har spenderats i sängen och sovandes på ett täcke ute i solen. nyss va jag ute på en liten joggingrunda runt mitt nya favvoställe lillsjön, solen sken och svetten rann. invigde mina joggingshorts jag köpte på hm igår, endast 99 kr!!

long nights

jag säger det bara rätt ut: jag jobbar natt! vet att jag kanske har lite rykte om mig att inte va så pigg på sena kvällar/nätter men nu skall detta motbevisas! har laddat upp med jordgubbar från brommaplan, euro shopper-choklad och nudelsoppa. har datorn, en marian keyes-bok och sällskap på msn som jag har tvingat vara vaken hela natten med mig. känner att jag kommer klara detta galant. 2 hours done, 7 hours to go! 





ps.
med tanke på att detta är de två senast tagna bilderna på mig förstår jag att vissa kanske tvivlar lite..men icke jag! fortsättning följer...


påsk!


påskfest hos vera i fredags
hittade en smygtagen bild också på en kul tjej på festen...
sen flydde jag hem till fina falun på påskafton. där blev det klassisk grillning och öl hos klas
jag fick ett påskägg av klaras farmor!! blev överlycklig.
fotvård i solen i klaras trädgård
helveteskubb, picknick och music i nybroparken. mkt mys och på återseende igen om två veckor, falun.

springtime

update: det är vår, jag har jobb.

peppi

har gjort en ny playlist på 45 min med peppiga låtar. får ej sluta powerwalka innan listan är slut!

Powerwalk


tråk

det är astrist att va arbetslös. att ligga hemma och slöa är kul i typ två dagar, inte i två veckor. önskar att jag hade en hobby utöver att titta på matprogram... helgen va iaf kul, va på middag med mamma och några släktingar i lördags och gick sen ut med vera och tilde. i fredags gjorde jag och ac burritos från himmelriket (!) och tittade på film. jag sov mest.. nu ska jag nog gå ut och gå och lyssna på spotify i mobilen, mest för att få tiden att gå.





från en tidigare powerwalk i solen. ytterdörren är förövrigt vår enda helfigursspegel. annars får man ställa sig på toalocket och spegla sig i toaskåpets spegel. vi upptäckte även att under kvällstid när det är mörkt ute funkar också köksfönstret om man står på en stol. i nödens tid blir man mkt uppfinningsrik...


ebba vs. dagens teknik 0-2

har ännu en gång blivit ägd av tekniska prylar och personer som är kunniga om tekniska prylar.

den första incidenten (inte första i livet men den första på senare tid) var när jag under flera dagar undrat varför spotify på datorn inte lät nånting, det va liksom ingen volym. ljudet på spotify är trasigt, tänkte jag, eftersom det funkade på själva datorn och när jag tittade på videos och så. rådfrågade en vän som sa kort och koncist "höj volymen". blev självklart stött över den löjliga uppmaningen, va väl klart att jag hade höjt volymen! han fortsatte säga åt mig att höja volymen och jag blev argare och argare och fortsatte hävda att det var fel på spotify.

upptäcker sen att jag glömt höja volymen på själva spotify...

idag blev jag ägd igen. har klagat högljutt i flera dagar på att internet inte funkar på min mobil. har ringt pappa och telias kundtjänst och fått olika råd, inget funkar. besökte teliabutiken i falun (min stammisbutik) och frågade vad som var fel. försökte verkligen säga det på ett sånt sätt så att de skulle förstå hur arg jag var över att betala för en android mobil som jag köpt på telia som inte har ett fungerande internet och över huvudtaget hur mkt jag hatar tekniska prylar som aldrig fungerar. killen i kassan lånar mobilen i ca 10 sekunder och säger sen "du har glömt att ansluta till mobilt nätverk". han klickar i den lilla rutan och ger tillbaka mobilen. kände mig ägd.

falun

citat från en stockholmsvän:

"ebba, du behöver inte äta mer falukorv eller åka till falun mer. du bor i stockholm nu, du är fri!"

trots det finner jag mig själv i soffan på hanröv. 6 hemma i fina falun. är här på lite besök och ska gå på cirkus på onsdag! mys. jag njuter av:

  • micro
  • ost i kylen
  • diskmaskin
  • mammas paj

 


RSS 2.0