städ och fix

dagens projekt är att putsa fönster och torka ur skåp. åå vad kul det ska bli. tilde kommer hem idag nån gång och mamma kommer imorgon och hjälper oss att flytta ur allting. men idag ska jag alltså förbereda så mkt som möjligt, tur att man kan lyssna på musiken från glee som gör allt i livet lite bättre! har förresten kollat klart på alla glee-avsnitt nu också, tråkigt nog.
Glee min glee-lista på spotify!

som fortsättning på förra inlägget så kan jag meddela att jag har hittat gömställen där dom små krypen sitter och äckliar sig: bland våra handdukar i badrummet och bland kläderna som hänger i vardagsrummet. såg också att en har fastnat mellan två fönsterrutor (!), den måste verkligen ha ansträngt sig för att komma in i den lilla glipan. sucks for you, fjärilen, att du är så dum att du inte hittar ut igen och dog där. mohaha. hatar nattfjärilar.

fjärilshuset

i flera dagar har jag nu hittat döda små nattfjärilar i min lägenhet. antar att de flyger in i nåt av fönstrena som nästan alltid står öppna här (eftersom det är typ 40 grader varmt..) och sen inte hittar ut igen och dör av uttorkning/svält/panik/dumhet. igårkväll när jag hade gått och lagt mig så hör jag det äckliga fladdrande ljudet av panikslagna vingar som slår mot fönsterrutan. gick ut i vardagsrummet och ser inte mindre än 10 (10!!) nattfjärilar som sitter lite överallt på väggarna och på fönstret. försöker med olika metoder få ut dom via den franska balkongdörren, viftade med en tidning, viftade med en handduk, fångade in dom i en skål, försökte till och med suga upp dom med dammsugaren. gav upp efter att jag efter typ en kvart bara lyckats få ut två st. stängde alla dörrar till mitt sovrum och gick och la mig. 

nu imorse när jag kommer in i rummet är alla fjärilar borta! känner mig mkt illa till mods över detta och förväntar mig att jag ska hitta fjärilslik vart än jag vänder mig. fortsättning följer...

friends

har varit på möte och fika idag med mina, ja får väl säga, före detta jobbarkompisar. åt lasagne och kollade på star wars igår med min vän ac (jag har ju alltid haft lite svårt att greppa allt med star wars, de olika filmerna i olika ordningar och vem som är föräldrar till vem och sånt, blev inte lättare av att jag mer eller mindre sov den sista timmen..). längtar iaf till torsdag då amanda kommer och myser med mig! vi ska förhoppningsvis festa lite och planera inför framtiden hih. ikväll är mina friends dessa:



och


liten update

läget är att tilde har åkt till usa i tre veckor, är alltså ensam de sista veckorna här i stockholm för när hon kommer hem sen är det dags för flytt. jag har de senaste dygnen mer eller mindre bott hos ac så jag får lite sällis. vi har slöat framför tv:n, gått prommis på söder och ätit god italiensk glass, jag klippte håret på honom med mkt lyckat resultat (...) och upptäckte också att han har en fet filmsamling jag aldrig sett så nu är det filmfrosseri som gäller! 

eftersom grey's numera är färdigtittat har en ny era i livet börjat: friends. tänker titta igenom alla säsongerna, är snart klar med säsong 1. är helt fast! idag ska jag jobba om ett tag men hinner nog ett par avsnitt innan dess...

saknar alla fisar hemma i falun! puzzz

liten bildbomb





peace & love, jag och amanda på sahara hotnights



klara och ida



en av de bästa stunderna, jag smet före alla i langoskön och fick min langos på ca 1 min



chill i gräset till paolo nutini



johan, jag och klas svettas på the strokes



jag och ac på promenad och picknick vid vattnet, syns ej på bilden att jag har skavsår från hell på både fötterna och mellan låren...



lina, jag och tilde myste en kväll på linas uteplats med jordgubbar och godis.



senaste utekvällen, två american girls och tilde (som iof också är en american girl) på sogni. askul kväll!

förkyld

jag blir sjuk ca en gång om året, idag är den dagen detta år. eller det var nog snarare igår, idag ligger jag i efterdyningarna och nyser/hostar/snörvlar. lyssnar på mark levengoods sommarprogram för i år och väntar på att en bit kladdkaka ska tina. hoppas också att det ska börja ösregna (inte så troligt) så jag slipper känna mig tvungen att gå ut en prommis sen. 

lyssna!! http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2071

RSS 2.0