madre

inleder denna supervecka med födelsedagslunch på stan med mamma och mats, det är mamma som fyller år! sen ska vi iväg till campingen och installera oss. börjar bli riktigt pepp nu!



grattis mamma <3


midsommar

har haft en supermysig midsommar ute i klaras torp med ett roligt falun-gäng. vi hade kransar och va jättefina, drack massa vin och öl, grillade, sjöng snapsvisor och annat m.m. 

just nu är jag tillbaka på jobbet och jobbar natt, imorgon blir det några få timmars sömn och sen masexpressen till blge. tagga!! kan också meddela alla att jag är smått besatt av glee och lyssnar på glee-låtar så fort jag får chansen. har äntlige fått bukt på hur man fixar offline-listorna på min mobil och jag älskar den just nu (mobilen alltså, det händer ju inte så ofta) eftersom den gör så att jag kan lyssna på glee vart jag än är :D nu ska jag kolla några avsnitt..glee!!



som vanligt i torpet ska gustav göra allt med yxan, här öppnas det en öl.



bordet innan vi gick till själva festen...



fina brudar i fina kransar



fin klas!



sandra, ida och lovisa 



lite suddigt men väldigt mysig sång runt brasan. 
tack för fin helg!

hemmadag

har haft en välbehövlig hemmadag. har badat fotbad, ätit kakdeg, provat outfits med alla nya kläder jag shoppat, tittat på sista avsnittet på sista säsongen av grey's (är mkt vemodig) och gått prommis + handlat på systemet. midsommarfirande i torpish står på schemat i helgen och nästa vecka är det peace & love. sommaren går sjukt fort som vanligt...

planen var att detta skulle bli ett inlägg fullt av trevliga bilder men eftersom allt tekniskt alltid krånglar i min närhet så blev det inte så. blä.

produktiv

älskar dagar när man känner sig produktiv och duktig! idag var en sån dag. jobbade mellan 08-17 och hade riktig matlåda (vegetarisk lasagne som även finns kvar till matlåda imorgon), åkte hem och tog en joggingtur, dirr hem till lägenheten och slängde i massa tvätt, bytte lakan, sprang till tvättis hundra gånger medan tilde och några tjejer va här och förfestade (hängde inte med ut för jag är en produktiv tjej, inte en partytjej....har lite ångest), gjorde asgod thai-nudelsoppa till middag, tog upp tvätten och vek alla mina kläder i garderoben!! 

nu ska jag kolla ett avsnitt grey's innan jag går och lägger mig. det sorgliga med denna helg är att fredgskvällen också spenderades ensam framför datorn, då kollade jag iof på harry potter så det va lugnt! plus att tilde joinade senare och vi kollade på dirty dancing. 

nästa helg blir mer party då det nalkas midsommar och veckan efter det peace & love! wihoo. 

buenas noches

fafafalun

glömmer bort att skriva hela tiden, men har haft en så himla bra helg nu så kände att jag måste uppdatera lite.



först kom den här loppan till stockholm och vi va på studentskiva och hängde i solen på uteserveringar och på stan. mkt kärt återseende och mys!



vi åkte sen till älskade falun, ja den här helgen kände vi faktiskt att vi älskade falun, och hade reunion med alla chicas. bål och vin i cissis trädgård, rundan och massa skitsnack.





amanda och cissi va hemma från london <3



sen svettades vi på rådis två kvällar i rad. vi hann också med en sväng på studentmottagningar och på balen, plus kubb och mys i klaras trädgård, bio, helvetesbilfärd i storm och åska, solning och sex and the city i ylvas friggebod precis som back in the days.

ikväll åker jag hem till stockholm och min tildis, det är också hem på nåt sätt. tack för helgen!


RSS 2.0