nytt inköp

har trotsat allt som jag tidigare trott på och köpt mig en.....ryggsäck! jag hoppas att pappa och ac blir stolta över mig när jag äntligen har inhandlat nåt praktiskt. hittade ingen bild på den men det är iaf det här mönstret:
REVOLUTION GYM BAG F11 BLACK / HEART PRINT
är mkt nöjd trots att den var på junioravdelningen...skall dock betona att jag inte (inte!) har fått nostalgianfall och börjat längta till gympalektionerna i lågstadiet och köpt en gympapåse! finns de fortfarande liksom??!

en dag

jag och amanda ska iväg till stadsbiblioteket strax. har kommit in i en läsperiod och har varit min favvoförfattare marian keyes trogen ett tag nu, men ska ge mig in på ett annat spår nu:



den här boken ska tydligen va det bästa som hänt världen så jag bara måste läsa den! blir mkt sur om den inte finns inne...

ps! har megamkt träningsvärk i alla delar sv kroppen. ds.

och här i göteborg...

här får vi också tiden att gå...



julia, jag och nina på liseberg. åkte atmosfear!! värsta jag gjort i livet typ, men så värt det!



sushi på löpande band!



tequilas på artonårsfest!



och såhär ser jag ut på mitt jobb! dolce gusto ftw!

Barcelona!

just det! fick nästan deja vy (stavning?) när jag återigen packade väskorna och satte mig själv på ett plan till fina barca. men denna gång var det enbart för en veckas semester och det var alldeles wunderschön. bodde hos min barcavän nina och hennes roomie emelie och vi stekte på stranden, shoppade, relaxade och feztade hela veckan. kunde inte haft det bättre!



ett försök till en idyllisk bild på nina när hon äter frulle på den lilla franska balkongen.  



lite hamburguesas på plaza catalunya



xavi som var min roomie i typ 4 dagar förra året. här på broad bar eller vad det hette...



jag och emelie innan opium!



chicas!



hann med att träffa mina bästa barcelonabor karro och frida. 



burritos och mojitos på la rosa negra!



två crazy chicas, amanda och sandra. 



anna, olivia och emelie. supersnygga chicas!

allt som allt var det hur bra som helst och jag saknar det mucho...

anyone up for an update?

finns det nån kvar därute i cyberspaaaaace? har legat eeeeeextremt mkt på latsidan när det gäller bloggen som ju alla mina 5 (?) läsare kanske har märkt. tänkte kompensera det med ett helt gäng inlägg och bilder på samma gång! för det har trots allt hänt en del in life. first of all: jag och min kompanjon amanda har flyttat till gbg! 



här är en glimt av våran underbara lägenhet och även den plats i lägenheten vi spenderar mest tid i, nämligen i soffan framför tv:n hehe..

Göteborg är mkt trevligt! vi har även börjat träna på vårt nya favvoställe sportlife, ikväll är det zumba som gäller. annars hänger vi rätt ofta på andra lång och dricker öl, på stan och fikar eller hos vår dear friend and partner in crime ida. i nästa inlägg ska jag berätta om min semester i..... (cliffhanger!)

RSS 2.0