humörsvängningar

sjukt hur olika man kan må på en dag. imorse va jag skitsur för att jag kände mig så sunkig och ful och för att det är så stökigt och dammigt här hemma. sen va jag på stan och provade jeans, det absolut värsta som finns. men sen va jag på friskis och höll på att dö av andnöd och svett men ooo så bra det känns efteråt! gick hem och lagade asgod mat och då var jag plötsligt på strålande humör!! ska på bio ikväll också med klara och några fler, love and other drugs. 

tänkte lägga upp en bild på min asgoda mat (ris med kyckling och grönsaker) taget med min supermobil men funkar inte. ska kanske önska mig en iphone i födelsedagspresent ändå...

slänger upp en bild från filmen vi ska se istället. jake gyllenhaal vilar man ju gärna ögonen på!


en casa

aldrig varit så glad för att va hemma. har jobbat senaste dagarna och gått upp astidigt så jag är helt slut. när jag klev in genom dörren idag efter att ha jobbat sen kl sju imorse bara kände jag hur extreeeemt mkt jag hade saknat min soffa och min dator. nu är det endast jag, min lasagne, min gottmix-påse och repriserna av big brother + på spåret som gäller ett par timmar framöver. får se om jag orkar hitta på nåt ikväll, ska ju faktiskt upp tidigt imorgon oooch ..... (big surprise) jobba! 



här får ni en liten suddig kik på vad som finns i min gottmix-påse

tv-kväll på Hanröv. 6

tre nya facebookgrupper:

"känslan när man sitter med datorn framför tv:n och är lite okoncentrerad på vilket program som går och plötsligt inser att man kollar på hockeykväll"

och

"alla vi som har en mamma som sover så djupt att hon inte märker att det är hockeykväll som visas på tv"

och

"alla vi som är för lata för att sträcka oss efter fjärren och byta kanal" 


el sol

det är sol ute och jag och min trognaste vän grisen ska snart ut på vår dagliga prommis. vägen hem från trysil var inte så trevlig, blev sjukt bakis efter ett tag men sov största delen iaf. när jag kom hem väntade potatisgratäng som mamma hade lagat! har haft en asbra vecka iaf, kul att träffa ida och yllet och att åka lite bräda igen. på återseende trysil!


ka?

älskar situtioner när man plötsligt stannar upp och tänker "vad gör jag här" eller lite fritt översatt (och stavat) "ka skjedde nudå?". typ som igår när jag plötsligt fann mig själv ätandes en halv påse cheeze doodles i en hytte med ca 20 norska packade militärer, viftar även med körkortet för att bevisa att jag heter gry och är en touch av norway. mkt skojigt.

nu ska jag tvinga upp ylva ur sängen, äta lite nudelsoppa till frulle och åka ut i backen. strålande sol och massa minusgrader. sista rycket i trysil för den här gången!

kolhydratsfrossar

har gett upp GI. totalt. menyn här i trysil har sett ut ungefär såhär:

- pasta i olika former
- nudlar
- olika tillbehör till pasta och nudlar såsom köttbullar/falukorv
- nachotallrik
- hamburgertallrik
- semlor
- pannkakor

min och idas pride moment var i tisdags när vi fyllekäkade tre gånger i tre olika lägenheter (spaghetti med ost, tortellini med ketchup och snabbmakaroner med ketchup). skall även meddela att jag kommit över min ketchupfobi. 




trysil!

jag packade lite mysiga kläder och grävde fram min gamla bräda ur det insöade garaget och drog till trysil! här bor ju mina babes ida och ylva och jag har installerat mig på deras bäddsoffa. det är awesome. vi har än så länge åkt ett par timmar i backen, festat och tittat på rätt mkt grey's. ikväll är det premiär i mitt liv för en riktig afterski! 

tänker inte lägga upp några bilder för dom enda vi tagit var från festen i söndags och dom är inte ok...

egoboost

dagens egoboost var när en gubbe på bussen hem sa att jag hade snygga ben. . .

-



...

vill bara poängtera att jag inte är helt GI-hysterisk. att filmen råkade heta just G.I. Jane var en slump...

eftersvett

även fast jag endast umgåtts med mig själv och min hund idag känner jag mig ändå ganska nöjd. har varit på två friskispass, gjort två GI-matlådor jag ska ha med på jobbet imorgon+onsdag (grönsakslåda med bacon) som också räckte till lunch idag, gått på två promenader med grisen och börjat kollat på min favorit girl power-film G.I. Jane på vhs! nu ska jag hitta på nån god GI-middag (som förhoppningsvis innehåller brie) och kolla klart på filmen, sen alla kvällars självklarhet halv åtta hos mig!


schlaaager

tilde kommer hit snart och vi ska kolla på första deltvälingen i melodifestivalen. mys värre. igår var också en myskväll. jag, tilde, david och william var först på norslunds fritidsgård och kollade på vår vän kalle som skulle spela med sitt band. det va precis sådär tragiskt roligt som en liten musiktävling i dalarna kan vara. sen åkte vi hem till david och kollade på min gamla favvoserie band of brothers! jag sov mest. 


minns så väl när jag stod på melodifestivalscenen med mina fina gränsisar 2009. håll utkik efter en tjej i rosa tröja ungefär 1.44!

GI-update

okej, har råkat fuska varje dag sen jag började med GI...

onsdag: några cheez doodles hos johanna (som förövrigt va en jäkligt mysig kväll med lite gamla klasstjejer)
torsdag: lite godisar som jag fick av några tanter på jobbet
fredag: tårta på jobbet, en i personalen som fyllde år och bjöd...kändes oartigt att tacka nej...eh

ja, ni märker ju hur otroligt svag min självdisciplin är. skall jobbas på!
har varit på sämst humör idag också (också en anledning till varför jag åt lite tårta, tröstätning <3), för imorse var bilarna slut på jobbet så jag fick cykla! det snöade brutalt mkt för de som inte vet det. var sjukt arg och ramlade en gång på en uppfart. får se om denna fredagkväll har nåt att bjuda på som kan få mig på lite bra humör. ska nog tröstäta lite brie nu...

pözz

GI

jag och mamma har börjat vårt nya projekt GI, går mkt bra än så länge. har iof bara gått en kväll+en halv dag vilket innebär endast två mål mat men de har gått bra! 

bästa med GI:

- man får småäta ostskivor
- man kan äta brie till frukost (genialiskt!)

sämsta med GI:

- öl och cheezdoodles är bland det sämsta man kan äta/dricka
- man kan inte trycka i sig en hel tallrik snabbmakaroner med ketchup
- man får inte fylleäta pizza eller kebabtallrik 
- man ska helst inte va full över huvudtaget...

RSS 2.0