järven II

va tvungen att googla lite på drömtydning appropå järven. hade lite svårt att hitta nåt om "järvar" så fick ta "djur".  några resultat:
- fanns det djur som påminde dig om någon? ofta kan djur representera en situation eller en person eller så kan det vara ditt kraftdjur. 

- Djur, mata: glädjande underrättelse. springa iväg från: du blir svartsjuk

- Att drömma om djur symboliserar alltid drömmarens djuriska vitalitet: antingen kroppen med dess instinktiva sexuella begär eller det omedvetnas ”omänskliga” och ”bestialiska” impulser

- Vilda djur symboliserar alltid fara; antingen farliga känslor inombords eller farliga människor.

verkar ju uppenbarligen inte vara nåt positivt, förutom att mata djuret och det gjorde jag verkligen inte. funderar på vilken person den skulle kunna representera, nån som klamrar sig fast på ryggen liksom? instinktiva sexuella begär känns ju bara jobbigt när man pratar om järvar... nej, det enda som jag känner att jag kan ta till mig är kraftdjuret! mitt totem alá björnbröder typ!

järven

måste börja komma på intressanta saker att skriva om för det som händer i livet just nu är sannerligen inte så intressant. skulle kunna sammanfatta det såhär:

jobba
träna (!)
slöa

idag har jag iaf varit lite social med amanda och gått promenad, gjort asgod lunch, tittat på grey's och tränat på friskis. imorgon ska jag jobba. ska försöka va lite mer aktiv här på bloggen, vet ju faktiskt en person som har densom startsida! känner mig mkt hedrad...är möjligt att jag är lite lurad också men jag väljer hedrad. 

ps. härom dagen drömde jag att en järv kom in i mitt hus och klamrade sig fast på min rygg och vägrade släppa taget. what does it mean?? ds.
lite fina chicas

aktiv

nej jag är verkligen inte aktiv. varken här eller i livet. min favoritsysselsättning är fortfarande att titta på grey's anatomy i min säng. men idag har jag iaf städat rummet ordentligt och tagit undan det sista från min barcelonapackning, är mkt nöjd. ska även köpa friskiskort och träna idag! 
snor en lista från cissis blogg (men ändrar lite) så alla får en update om vad som händer i mitt spännande liv. 

Gjorde på nyår? Åt asgod middag hos klara, spelade tp och drack vin, va på liten fest.

Gjort senaste veckan? Tittat på Grey's, jobbat på Hosjögården, varit i Stockholm över helgen och firat Klara som fyllde år igår. 

Humör? Lite livskrisanfall då och då men överlag helt ok.

Relationsstatus? Ständigt singel

Anledning? Alla killar är svin.

Saknar? Alla fina kompisar som inte är här, min kamera, Pelle.

Framtidsplaner? Barcelona igen? Oslo? Skåne? Falun i 100 år till? Vet inte, får lite ångest av att tänka på det. 

Planer för närmaste 45 minuterna? Titta ett avsnitt Grey's. 

Besos




RSS 2.0