last minute update

jag har påsklov! jag klarade fonetiktentan galant. jag ska åka till madrid om typ en sek. jag är sämst på att packa.
puss!!

saker att göra istället för att plugga:

  • läsa bloggar
  • facebooka
  • googla runt på olika tandblekningssidor
  • titta på vimmelbilder från pitcher's i falun
  • äta
  • facebooka lite mer
  • kolla hur det går för dom andra i lägenheten med pluggandet
  • skapa konto på couchsurfing.com
  • titta på jersey shore
  • ladda ner the glee project
med andra ord har jag hunnit med massa saker idag!

razz



detta är inte en lodis som försöker ta sig in i vår lägenhet utan jag kl sju imorse när vi kom hem från razzmatazz, iklädd matildas jacka (som är en smula för lång för mig) av någon anledning. snodde bilden från sofias blogg. kändes inte ok att åka hem i dagsljus! men kvällen va riktigt rolig för de flesta av oss! vi hade fiesta sorpresa för amelie som fyller år på måndag, drack lite absint som nog var anledningen till den sen rätt spårade kvällen och I'm from Barcelona spelade live på razzmatazz och va skitroliga!
veckan har vart helt ok men med rätt så mkt plugg. höjdpunkten va nog i onsdags när vi åt asgod middag på en vegansk resturang där nadia i vår klass jobbar och tävlade i pub quiz! vårt lag, "the polarbeers", tog en ärofull tredjeplats. vi kör repris igen på onsdag! har även bestämt att jag ska åka med amelie och emma på en liten spanientrip till madrid, salamanca och granada näst-nästa vecka när vi har påsklov. är såå taggad!! så har mamma, albin, doris, min moster karin och kusin jenny bokat en resa hit i slutet av april och det är lite kul på g hemma i falun. life is god right now måste jag säga! ska försöka komma ihåg det imorgon när jag måste plugga HELA dagen...

besos

 



senare update:

den stekiga dagen i solen har resulterat i: svett, två stor röda fläckar på magen där solkrämen skavdes/svettades (?) bort och två smalben som är knallröda och svider. känner även lite svid på ögonlocken...

påbörjar det årliga kriget mot mitt pigment.
ställning hittils:
mitt pigment - jag
1-0.

just nu:



sol och stek på balkongen, med ägg och dillkaviar och lite spansk läsning. me gusta!

värmebölja

så sjukt varmt det har varit idag och igår! hade typ tre timmars håltimme idag som vi spenderade på terrassen på skolan, man svettades sönder kan jag meddela! inte förrän vi smällt upp ett stort parasol blev det lite behagligt. men man ska inte klaga! det är liksom mars och vi har redan inhandlat solkräm och kan sitta på balkongen och steka varje dag. najs! idag har jag haft mitt muntliga föredrag om realismen som jag slitit med hela helgen, måste säga att jag är mkt nöjd (förutom att jag misslyckades med att ladda upp mitt bildspel ordentligt så blev lite kaos där en stund..), men skönt att ha det gjort! nu kan man koncentrera sig på allt annat härligt plugg vi har :)

ikväll ska vi ut på nån mexi/spansk-resturang och äta tapas, kanske firar till det med en liten mojito också..



jag påväg upp till montjuic för några veckor sen. OBS! har inte så mkt kläder på mig nuförtiden, är alldeles för varmt. och ja, jag vill göra er i sverige avundsjuka..

realismo

är det nån som vill veta nåt om realismen? ask me! har suttit heeela dagen och skrivit på mitt arbete (som ska hållas muntligt :S) om realismen. bläää. dom andra har varit uppe på montjuic och solat och haft picknick..men jag är inte bitter! är brutalt hungrig nu så måste gå till consum och handla lite grejs och laga pasta, eller så blir det en kebab. står i valet och kvalet. det va en liten uppdatering om min dag. 

over and out.

nasty

..och just det! här va vi på kvällen innan! har ju spenderat mina senaste födelsedagar på etage om jag inte minns fel, men det här är typ samma.... not! 





21

igår fyllde jag år! tror det va första gången jag firade min födelsedag på en annan plats än falun vilket va lite ovant, men det gjorde ingenting för dagen blev superb ändå. vi tjuvstartade lite redan i måndags med att fira in min födelsedag med lite förfest och spel (vissa var mer seriösa än andra..) och sen röjde vi på nasty mondays. bäst kväll!! på morgonen blev jag sjuuuukt glatt överaskad när mina sambos (+emma och julia som sov över här) kom och väckte mig med sång, presenter och en liten tårta (choklad)! under dagen i skolan sen smög sig baksmällan på en stund så var lite okoncentrerad på textos-lektionen... men på kvällen mådde alla bra igen och vi tog oss till la rosa negra för lite mexikäk och drinks. 



våningssängperspektiv på väckningen



cava och presentpåsen som innehåll kortlek, vattenpistol (?..) och det bästa: simglasögon! kommer matcha min badmössa alldeles perfekt. 

-

tårtbiten!



dom hade till och med förberett lite frukost!



födelsedagsmiddagen bestod av frappe margarita, nachostallrik och burritos. tack igen för allt! <3

mållös

tog en pluggpaus (...) och kollade på melodifestivalen från igår på svtplay. kan inte riktigt sätta ord på känslan jag har i kroppen just nu. que pasa, sverige? sitter folk seriöst och röstar mellan sean banan och torsten flink? vi dog. förstod att det var stor uppståndelse om björn ranelid så va ju tvungen att kolla på hans nummer också...
say no more.

anoche

igårkväll va en så himla bra kväll! vi började med drinkar och nachos, fortsatte med lite förfest och sen ut på nån klubb där vi försökte dansa coolt till dubstep (vilket inte är så lätt). bästa sällskapet hela kvällen! har varit lite död idag och endast lyckats skriva några meningar på min recension...skit. nu ska vi köra tacomiddag och sen ut och dansa lite coolt igen!


frozen margarita passionsfrukt, stört gott. 



mojitos och nachostallrik. bra kombo!

RSS 2.0