hide away

va tvungen att komma ut från lägenheten lite så tog en prommis i slottskogen (aka fangorn forest). det regnade ju hela dagen igår men idag va det äntligen lite sol. det var väldigt mkt hundar där så jag tänke såklart på misen som jag saknar massa <3

stannade till vid sälarna och tittade lite och lyssnade på fin musik på mobilen. väldigt terapeutiskt och harmoniskt måste jag säga. tips till alla som bor i gbg och känner sig lite nere. 



klicka på sälbilden så kommer en fin låt!

rainy day som sagt

jo, skulle egentligen fortsätta på förra inlägget med att berätta lite om stormen som dragit fram över södra sverige härom dagen! jag stod på SIBA och jobbade och när jag skulle gå till busshållplatsen och åka hem blev jag stoppad av en polis. området var helt avspärrat pga detta:

 


en hel fasad hade blåst ner!? hur går det till liksom? iaf var det på huset precis bredvid SIBA. kunde varit vårt hus liksom! near death experience skulle jag säga...

vi (jag, amanda och hennes mamma + moster som var här på besök) trotsade iaf vinden och åkte upp i gothia tower och käkade king size räkmacka och tittade ut över liseberg som var pyntat till tänderna med julbelysning. den såg dock ut att hålla på att blåsa bort hehe..

första räkorna vi ätit sen vi kom hit. var på tiden!



rainy day

man kan inte på något sätt säga att jag är en teknikälskare, kan ingenting om det och det värsta jag vet är när tekniska prylar i min närhet inte fungerar. men det jag gillar med tekniska saker är att i de flesta fall räcker det med att bara starta om dem så är de som nya igen! detta har hänt senaste veckan med både min mobil och vårat internet, men nu är båda i prima skick!

måste bara säga att jag älskar min mobil. tror inte att den får höra det tillräckligt ofta, men trots allt är det sant. mobilen, I Love You <3. 

förstår att det är många som har suttit klistrade vid min blogg för att få reda på vad det var i det mystiska paketet som skickats till mig. kan här och nu avslöja att det vaaaaaar:



21 kg broschyrer om Dolce Gusto! så otroligt ospännande...


say what??

mest spännande nånsin! har fått brev om att jag ska hämta ut ett paket. bara det är ju spännande med tanke på att jag inte beställt nånting och vet inte med mig att nån har skickat nåt till mig. men det sjukaste är att det väger 21 kg! 

21 kg, people! vad kan det vara? varför ska jag ha det? hur är det tänkt att jag ska frakta det? hjäääälp.

camilla läckberg

har utvecklat en liten besatthet av camilla läckberg. inte henne som person, för hon är inte så himla sympatisk tycker jag, utan hennes fantastiska deckare! är helt nöjd över att de ständigt ligger etta på alla listor, för ooooo så spännande de är! antagligen är spänningsfaktorn så hög för att det är cliffhanger per uppslag ungefär, men jag kan i alla fall inte slita mig. har ju en fallenhet för att plöja igenom saker (harry potter-böckerna/grey's/vänner mm) och ikväll ska jag sätta tänderna i denna lilla goding:



först ska jag bara njuta av en classic tv-kväll på fredbergsgatan som ikväll innehåller julmust, korvstroganoff och den stora matresan.

tips till allmänheten:

om man känner att ens dammsugare är dålig, köp nya dammsugarpåsar! gick igår till mina kära kollegor på elgiganten och fick hjälp att hitta rätt dammsugarpåsar, det va iof inte helt rätt till vår dammsugare (misstänker att de inte tillverkas längre) men dom passade perfa ändå! och hej va det gick här hemma i lägenheten. en helt ny upplevelse av städning :D

dagens motto: där ebba drar fram, försvinner allt damm!

reunion!

amanda, min kära roomie, jobbar ikväll så jag ska passa på att ha reunion med mina älsklingar i grey's anatomy! har de två första avsnitten i nya säsongen och är taggad! framsteg i livet är också att jag och julia var på bodypump igår och jag har inte alls så mkt träningsvärk idag. är mkt nöjd! ska verkligen försöka gå på bodypump två-tre gånger i veckan nu så jag jobbar bort alla kilon jag lägger på mig på jobbet när jag står och smuttar chai latte/latte macchiato/chococino hela dagarna. 

kvällens tv-schema:
17:30-20.00 Grey's
20.00-21.00 Top Model
21.00-23.10 Love in Manhattan (gråtfilm!!)
Helkväll i soffan!

ångest

mest ångestframkallande aktiviteten: kolla hur läget ser ut på mina konton på swedbank.se. vill inte se nedskrivet hur jag spenderar alla mina pengar på lidl, hemköp, ica, diverse caféer, diverse uteställen, pizza, hm, systemet, 7eleven mm mm mm mm i all oändlighet. blir ju inte bättre av att jag idag äntligen betalade den där satans bötern jag skaffade mig på spårvagnen. är det nåt företag jag önskar all olycka så är det västtrafik! morr...

varför kan inte allting bara kosta 19,90 som de flesta små accessoarer/hygienprylar på hm? tycker att det är ett lagomt pris för det mesta. nu ska jag åka till hemköp och köpa rotfrukter för 1 kr kg på idas inrådan.
peez



dg dg dg!

har så tråkigt när jag är ledig och ensam så jag längtar efter att jobba! tänkte lista några konstiga/roliga personer jag träffat på jobbet:

  • killen som hette armani i efternamn som stod och pratade med mig i säkert en halv timme. efter att jag nästan lovat att jag skulle komma och jobba på hans restaurang, fått massa beröm om hur mogen jag såg ut för min ålder och gett honom min facebook så köpte han till slut en maskin. score!

  • den gamla mannen som köpte en maskin, kom till baka nästa helg och frågade hur man använde den och köpte några kapslar och helgen efter det kom tillbaka och hävdade att han aldrig köpt nån...

  • tanten som stod en cm från mig i typ en timme och frågade en miljard saker. när vi väl skulle komma till skott och välja ut en maskin hon skulle köpa så fick hon plötsligt asbråttom och sprang därifrån. i helgen möttes vi igen. jag vände mig om så plötsligt stod hon där igen och stirrade på mig, skyndade sen därifrån. 

  • min favorit securitasvakt! känns som min privata bodyguard :D

  • den väldigt korta och tjocka mannen som, det första han gjorde, tog min hand och sa "du är fin!". det visade sig vara det enda han kunde säga på svenska förutom "chocolate" och "du är som chocolate".

livs levande

bloggen är inte så levande men jag är sannerligen det! har bara glömt alla er där ute i cyperspace att uppdatera om mitt superspännande liv. för ett tag sen var jag i falun och hade kvalitetstid med mina föräldrar och lite tjejer, sa hejdå till mitt gamla hem på hanröv 6 och frös som man alltid gör i dalarna i november. det var fint. i gbg så försöker jag övertala folk att dolce gusto är det bästa som hänt världen, annars så är det mycket häng och mys.
att säga hejdå till huset innebar att rensa alla kartonger som fanns på vinden. hittade detta fynd! var mkt nöjd ända tills ca 5 min efter att denna bild togs då ena sulan sakta men säkert lossnade från själva skon. fick alltså gå runt i strumpor hela dagen på mediamarkt och sen gå med en och en halv sko hela kvällen. hejdå fyndet. 



var tvungen att ta ett kort på bland det bästa som finns här i gbg, och nej det är inte min fina väska, utan den uppvärmda bänken! vid första anblick tror man att den ska va hård och iskall men nej! den är varm och extremt bra placerad på våran hållplats, kommer bli en räddare i nöden den här vintern. genialisk idé!

RSS 2.0